Produkt

Restylane

Små förändringar av ditt ansikte och din hud kan ha stor effekt på ditt utseende och på hur du mår. Restylane är en serie produkter för skönhetsbehandlingar av ansiktet. Restylane reducerar effektivt linjer, veck och rynkor, konturerar och skapar volym samt förbättrar hudens struktur. Med Restylane får du ett naturligt skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. Restylane består av en kristallklar, icke-animalisk, biologiskt nedbrytbar gel.

Denna gel är baserad på den kroppsegna substansen hyaluronsyra, som redan finns naturligt i kroppen hos människor och djur. Hyarulonsyra har förmåga att skapa volym och binda fukt.

De vanligaste behandlingsområdena är:

– Från näsan till munvinkeln (nasolabialvecket)
– Mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor)
– Läpparna (volym och kontur)
– Aniktskonturer som t.ex. hakan (form och kontur)
– Handryggarna, dekolletaget, ansiktet, halsen (hudföryngring)
– Vissa typer av ärr
– Andra linjer och rynkor i ansiktet

Restylane injiceras med en ytterst fin kanyl och resultatet syns omedelbart. Restylane är inget permanent preparat utan omvandlas till vätska och försvinner obemärkt ur kroppen. Med Restylane får du ett långvarigt resultat som ser naturligt ut och som inte påverkar ansiktsuttrycken. Fyllnad med Restylane i linjer och rynkor sitter i ca 10 månader och läppfyllnad i ca 6 månader.

Restylane är ett av de säkraste sätten att förhöja ditt utseende på. Restylane, som naturlig ansiktsbehandling, ger omedelbara resultat och har långvarig effekt.

För mer info: WWW.RESTYLANE.SE

kom in

Vällkommen till Pure