Behandlingar

Professionella
Ansiktsbehandlingar

A och O tycker vi är att du tar väl hand om din hud hemma. Det gör du för din hud varje morgon och kväll är det som avgör vilken hudhälsa du har och kommer att få i framtiden. På grund av detta avsätter vi alltid tid för att ge dig personliga hudvårdstips och en ordentlig produktrekommendation efter din ansiktsbehandling. De råd vi ger dig baserar vi på den noggrant utförda hudanalysen vi gör i varje behandling. Avsätt därför alltid 15 minuter extra tid efter din ansiktsbehandling.

Vi använder oss av produkter från ZO by dr Obagi eller PRIORI i våra behandlingar men har du andra önskemål som Dermalogica, ESSE eller Decleor så säg till i din bokning så ordnar vi det.

Pure Royal

65 min, 1195kr

Behandlingen för dig som vill ha mycket avslappning kombinerat med ordentlig rengöring. Innehåller: ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, massage av ansikte, nacke, dekolletage och skalp, mask, dagkräm och vårdande foundation.

Pure Clean

65min, 1195 kr

Behandlingen som rengör på djupet och ger din hud en fantastisk glow. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, AHA/BHA-pensling, brynplock, ånga, porrengöring, mask, massage av ansikte och axlar, dagkräm och vårdande foundation.

Pure classic

60 min, 995 kr

En vanlig klassisk ansiktsbehandling för dig som vill ha lite av alla moment. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, ånga, porrengöring, mask, massage av ansikte och axlar, dagkräm och vårdande foundation.

Pure relax

30 min, 695 kr

Till dig som vill prova på vad en ansiktsbehandling är. Här får du 30 min ren avslappning. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, mask, kortare massage av ansikte, dekolletage och axlar samt dagkräm och vårdande foundation.

Pure skin

50 min, 895 kr

En bra behandling för en ung och oren hud eller för dig som vill ha en behandling med fokus på rengöring utan massage. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, mask, dagkräm och vårdande foundation.

Pure peel

30 min, 845kr
Kur med 6 gånger, 4 200kr

En effektiv behandling på lite kortare tid. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, AHA/BHA-pensling, peelpads, mask, kortare massage, dagkräm och vårdande foundation.

Konsultation / hydanalys

15 min, 200kr

Vill du att vi tittar på din hud och ser vad du har för hudtyp, hudkondition och få tips på vad du bör använda för produkter eller vilka behandlingar som skulle passa dig, så boka in en konsultation. Handlar du produkter eller bokar du in en behandling så drar vi av kostnaden för konsultationen.

Pure delux light

50 min, 945kr
Kur med 6 gånger, 5 200kr

En fantastisk behandling för dig som vill ha resultat men inte är ute efter porklämning. Här kombinerar vi stimulerande ljus med en djupgående AHA/BHA-pensling. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, ljusbehandling, AHA/BHA-pensling, mask, massage, dagkräm och vårdande foundation.

Tillägg i samband med ANSIKTSBEHANDLINGAR

Ledljus 20 min – 295 kr
Frans- och brynfärg – 295 kr
Fransfärg – 225 kr
Brynfärg – 225 kr
Vaxning – 95 kr / område
AHA / BHA -pensling -195 kr

Vill du att vi vaxar brynen istället för att plockar dem – säg till vid bokningen. Samma pris gäller.

kom in

Vällkommen till Pure