Produkter

Omnilux & Photo Care

Det engelska företaget Phototherapeutics är pionjärer när det gäller att utveckla ljusbehandlingar för godartade hudförändringar. Behandlingarna har i ca femton år genomförts i samarbete med några stora brittiska sjukhus. Resultaten visade att också huden runt det behandlade området blev både slätare och fastare. Patienterna upplevde en stor förändring i spänst samt reducering av fina linjer och rynkor.

Denna revolutionerande behandling har sedan vidare-utvecklats för den estetiskt medicinska branschen. Behandlingen kallas Omnilux Revive. Den baseras på ett rent, smalbandigt rött ljus, säkrare än vanligt dagsljus, eftersom alla UV-strålar och infraröda strålar har filtrerats bort.

Idag erbjuder Omnilux effektiva och skonsamma lösningar för läkare, hudspecialister och hudterapeuter som arbetar med medicinska eller kosmetiska behandlingar.

Omnilux Revive är ett naturligt rött ljus som arbetar på 633 nm (nanometer). Ljuset kan nå hela 8 mm ner i huden, vilket tom är längre än aktiva serum och krämer kan nå. Omnilux Revive föryngrar hudens celler och struktur och är en revolution inom ljusterapi eftersom den stimulerar hudens djupare lager, utan att skada eller irritera de övre. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka effekterna av cellernas åldrande. Omnilux förbättrar, föryngrar och livar upp en trött hud.

Sorisa är ett spanskt stort företag som tillverkar effektiva maskiner för olika typer av hudproblem. De har skapat den revolutionerande ljusterapimaskinen Photo Care som fungerar liknande som Omnilux i huden. Fördelen här är dock att det finns flera ljus i samma lampa. Dessa ljus växlas i de olika specialinriktade programmen, beroende på hudkondition och hudproblem.

Photo Care har enskilda specialinriktade program mot:
– rynkor
– slapp hud
– akne
– fuktfattighet
– pigmenteringar

Det finns idag många metoder och produkter som syftar till att ge en föryngrande effekt, t ex microdermabrasion och kemisk peeling. Till skillnad från dessa är Omnilux Revive & Sorisas Photo Care en smärtfri och naturlig ljus-behandlingsmetod som ger resultat helt utan kirurgiska ingrepp. Omnilux Revive och Photo Care passar män och kvinnor i alla åldrar. Ljuset är helt säkert och skonsamt mot din hud. Den har inga skadliga UVA- eller UVB-strålar. Behandlingen upplevs som avslappnande och uppiggande.

Vad gör ljuset från maskinera i huden?

– Omnilux förstärker kroppens egna försvar mot åldrande
– Stimulerar kollagenbildning och förbättrar genomblödning, syresättning och näringsupptag i blodkärlen
– Hjälper lymfan att transportera bort slaggprodukter
– Spjälkar pigmentansamlingar och tar bort pigmenteringar
– Stärker upp huden och minimerar ytliga kärl
– Lugnande effekt på t.ex. rosacea och inflammerad akne
– ärrläkande
– renar och ökar cirkulationen vilket ger en fin färg på huden

Fördelar med ljusbehandling:

– Säker, behaglig behandling
– Ingen återhämtningstid
– Påskyndar hudens naturliga läkningsprocess
– Inga bieffekter, irritationer eller smärta
– Tidseffektiv
– Kombinerade, skräddarsydda behandlingar för dina behov
– Ingen laser / IPL

Kur med omnilux revive eller photo care

– 9-15 behandlingar
– 2-3 dagar / vecka med minst 48 timmar mellan varje behandling
– Vår rekommendation är att utföra ca 1 behandling / månad för att underhålla resultatet
– optimalt resultat ses 2-6 veckor efter avslutad kur

Specialprogram för dig som har problem med akne

För den som har problem med acne finns ett specialprogram som minimerar akneutbrott. Det blåa ljuset jobbar ner till 4 mm djupt i huden och tar död på bakterien som orsakar akne. Photo Care arbetar med rent ljus som är optimerat att leverera på exakt rätt våglängd och mängd, för maximal aktivitet i utvalda celler. Kombinerad ljusterapi arbetar både antibakteriellt och antiinflammatoriskt. Ljuset ger en reduktion av bakteriekolonier i talgkörtlarna, återställer körtelns onormalt höga nivå av olja (sebum) samt reducerar produktionen av inflammationsstimulerande cytokiner. Olika färger av ljus kombineras alltid för förstärkt effekt i samband med aknebehandlingar i de specialsydda programmen. Bra hemmahudvårdsprodukter krävs för att få ett optimalt resultat av din Omnilux- eller Photo Carekur.

Fördelar med denna typ av aknebehandling:

– Säker, behaglig behandling
– Ingen återhämtningstid
– Påskyndar hudens naturliga läkningsprocess
– Inga bieffekter, irritationer, torr, flagande hud eller smärta
– Tidseffektiv
– Kombinerade, skräddarsydda behandlingar för dina behov
– Ingen laser / IPL

Kur mot akne

– 9-15 behandlingar
– 2-3 dagar / vecka med minst 48 timmar mellan varje behandling
– Vår rekommendation är att utföra ca 1 behandling / månad för att underhålla resultatet
– optimalt resultat ses 12-16 veckor efter avslutad kur

För priser på kurer, enstaka uppföljningsbehandlingar eller Omnilux-tillägg i samband med ansiktsbehandling, se LJUSBEHANDLING under BEHANDLiNGAR.

www.omnilux.se
www.sorisa.es/eng/

 

kom in

Vällkommen till Pure