Behandlingar

Permanent makeup/Microblading

VAD ÄR PERMANENT SMINK/KOSMETISK TATUERING?

Funderar du på vad permanent makeup kan vara och om det är något för dig? Har du kanske tunna bryn som alltid har varit så eller har blivit så med tiden, har du ett bryn som inte är riktigt lika fint som det andra, är du allergisk mot vanlig smink, tycker du att det är jobb att fylla i dina bryn eller din eyeliner
varje morgon eller finns det andra orsaker som gör att vi skulle kunna underlätta din vardag.

Permanent makeup är en förstärkning eller en förbättring av dina bryn, läppar, ögon eller ett kamouflage av ett ärr i hårbotten. Vi kan erbjuda dig något unikt genom vanlig traditionell sminkning och mikroblading. Här ger vi dig ett val av olika metoder som ger olika utseenden.

Vid vanlig traditionell tatuering använder vi oss av en maskin som försiktigt slår ner pigment i huden. Den här metoden använder vi oss alltid av vid eyeliner och läppar. Vid bryn är det en bra metod om man vill ha sotiga bryn/skuggbryn. Resultatet sitter upp till 5 år men man rekommenderar en påfyllnad efter ca 2-3 år om man vill ha bästa resultat.

Microblading används vid bryn. Här jobbar man ner färgen i huden för hand med en tunn liten nålskalpell. Fördelen är att man inte har några vibrationer och kan därför få mycket tunna fina strån. Resultatet sitter ca ett år och rekommendationen är att man fyller på efter ca ett år. Självfallet kan tiden variera beroende på hudtillstånd.

Om du vill veta mer om permanent makeup och om det är något för dig så boka in en kostnadsfri konsultation på telefon 018-13 02 03.

ATT TÄNKA PÅ

Din tatuering läker inom en vecka, men under den veckan ska du tänka på att vara försiktig med vatten och att inte gnugga/klia på området. Undvik vatten helt första dygnet.

  • Tatueringen är alltid skarpare direkt efter behandlingen. Under läkningen så tappar man ca 30% av färgen.
  • Det krävs alltid minst ett återbesök för att fylla på din tatuering.
  • Eventuella korrigeringar kan inte göras fören din tatuering har läkt. Det ska gå minst 3 veckor innan nästa besök. 
  • Ett återbesök inom 2 mån ingår alltid i priset.

PRISER

ÖGON

LASHLINER uppe, 5 000 kr
LASHLINER uppe & nere, 5 500 kr
EYELINER uppe, 6 000 kr
EYELINER uppe & nere, 6 500 kr
Påfylling av liner 2500 kr

BRYN

BRYN MICROBLADING 3D, 5 950 kr
SKUGGTATUERING MED MASKIN, 6 950 kr
PÅFYLLNAD AV BRYN 1 995 kr (om du har gjort brynen på annan salong boka en konsultation innan för kostnadsförslag)

I alla tatueringar ingår alltid två tillfällen med ca 4 veckors mellanrum.

Är det något annat område som du funderar över som inte finns med på listan?Boka in en kostnadsfri konsultation på telefon 018-13 02 03 för att få en prisbild.

kom in

Vällkommen till Pure