Behandlingar

Fibroblast

HUR GÅR JAG TILL?

Behandlingen börjar med tillämpning av en bedövningskräm på området som ska behandlas. PUREBEAU Fibroblast applikatorn används för att skapa små fläckar i ett visst mönster för att uppnå ..

Behandlingen resulterar i bildning av små, torra fläckar. Läkningen tar 5-7 dagar, skorporna ska få falla av utav sig själv. Under läkningen kan vi erbjuda smink att täcka över med. En lättare rodnad kan kvarstå under 2-3 veckor. Ingen blödning förväntas.

Räkna med svullnad och vissa andra obehag under de första 1-4 dagarna.

Antal behandlingar
En behandling ger en tydlig förbättring men önskar ännu mer resultat så det är möjligt att göra fler behandlingar för att göra så att jag kan göra ett intervall om 6 veckor. Priset om du skulle vilja göra fler än en behandling är reducerat.

HUDLYFT UTAN KIRUGI

PUREBEAU är en helt ny revolutionerande metod. PUREBEAU Fibroblast applikatorn producent vid sin spets en liten så kallad plasmablixt.
Denna blixt går från spetsen till huden och påverkar hudens naturliga fukt som kan ge en liten ytlig avdunstning av epidermis. Denna ytliga punk minimerar huden omedelbart. Ytterligare punkter placeras och genererar en minskning av området.

Resultat: hudområdet stramas upp markant och resultat varar i ca 2 år.

Behandlingsbara områden: ögonlock, linjer så som nasolabialveck, ”bekymmersrynkan”, ”kråksparkar”, ”röklinjer”, linjer i panna, lös hud under haka, ”Hamsterpåsar”, lös hud på mage etc.

PRISER

Konsultation
Gratis, vi vill att man kommer på en konsultation inom sin behandling.

Ögonlock 4500 kr

Påsar under ögonen 3500 kr

Kråkfötter 3000 kr

Överläpp 3 000 kr

Nasolabialveck 2500 kr

Hela pannan 4 500 kr

Glabella (?) 2500 kr

Halslyft 5 500 kr

Ansiktslyft – halva 8 500 kr

Ansiktslyft – hela 16 500 kr

Borttagning av fläck 500 kr

Enstaka linjer 1 000 kr

Extra gång 1 500 kr

Extra gång hela/halva ansiktet 2 500 kr

kom in

Vällkommen till Pure