Produkter

CND

Vi på PURE har valt att arbeta med ett världsmärke när det kommer till lacker.
Du kan välja på vanliga lacker från Vinylux eller semipermanenta lacker från Shellac.

CND™ är världens största leverantörer av produkter och utbildning för den professionella nagelbranschen. Varumärket präglas av innovationer, högkvalitativa produkter och utbildningar.

Den stora passionen för nagelbranchen har lett till banbrytande innovationer såsom bl.a. världens mest sålda nagelbehandling SHELLAC™, det långvariga nagellacket VINYLUX ™ och den återuppbyggande nagelkuren RescueRXx™ – en riktig skönhetsfavorit, som nyligen vunnit både Danish Beauty Award och många andra utmärkelser.

VINYLUX™ är nagellacket med upp till en veckas hållbarhet och en mängd andra fördelar. Lacket torkar helt på bara 8,5 minuter och tack det inbyggda underlacket behöver du endast använda Color Coat (färg) och Top Coat (överlack) för att göra en perfekt lackning. VINYLUX™ Weekly Top Coat håller högglansen under alla dagar.

SHELLAC™ är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller i 14 + dagar.

Helt unikt för SHELLAC™ är att man inte alls filar på den naturliga nageln, vare sig vid applikationen eller borttagningen. På så vis tar dina naglar inte skada av att bära SHELLAC™ eftersom de inte riskerar att tunnas ut och bli svaga.

 

kom in

Vällkommen till Pure