Produkter

Decléor

Decléors utvinningsmetod är anpassad till varje enskild växtart, samt garanterar rena essentiella oljor med intakta molekyler. Decléors forskare besitter en imponerande kunskap när det gäller konsten att i rätt mängder komponera olika essentiella oljor för att få fram just den essentiella olja som ger alla önskade slutresultat.

Essentiella oljor är koncentrat av växtens mest aktiva livskraft. Oljorna utvinns genom ångdestillation av enorma mängder växter, frukt, blad eller bark (100 kg apelsinblomma ger endast 100 g essentiell olja av neroli). Det magiska med essentiella oljor är att den aktiva beståndsdelen hos en aromatisk växt kan koncentreras upp till 100 gånger. Oljorna är 100% naturliga med extremt aktiva och kraftfulla egenskaper. De är en av de hudvårdsingredienser som kan penetrera djupast ner i huden av alla ingredienser man känner till idag.

DECLÉORS VETENSKAP OCH HUDVÅRD

Aromessenceprodukter för ansikte och kropp är basen i DECLÉORs effektiva hudvård. Dessa koncentrat av essentiella oljor har skräddarsydda egenskaper, t ex stärkande, antiseptiska, balanserande och läkande.

Molekylernas uppbyggnad är identisk med huden vilket ger dem en unik förmåga att penetrera och arbeta sig ner i de djupare hudlagren. På så sätt förbereder de huden optimalt och banar väg för den efterföljande växtbaserade cremen.

Oljorna verkar inte bara via huden. Doftmolekylerna påverkar även vårt sinnestillstånd med stimulerande eller lugnande effekt. Hög kvalitet och goda resultat har gjort Decléor till den ledande serien i hudvårdssalonger och spa, både inom Norden och internationellt.

För mer info: WWW.DECLEOR.SE

kom in

Vällkommen till Pure