Välkommen till Pure

 

Om Pure

Pure har funnits sedan 2006 och är en modern hudvårdssalong i en lyxig och stämningsfull miljö. Vi jobbar med professionell och hygienisk hudvård för dig som önskar det optimala för din hud. Vi eftersträvar att ge dig bästa tänkbara service och finns här för att hjälpa dig att ta hand om din hud på bästa sätt.

Exklusiva produkter och behandlingar

I våra ljuvliga ansiktsbehandlingar arbetar vi med de exklusiva och resultatinriktade hudvårdsmärkena Decléor, Elizabeth Arden PRO, Dermalogica, Carita och Revaléskin. Naglar bygger, vårdar och lackar våra nagelteknologer med världsledande nagelprodukter från Essie Professional och OPI. Vi erbjuder även avslappnande Hot Stone Massage och Pure Massage som löser upp spänningar och stelhet i kroppen. Sminkar gör vi med populära och hudvårdande mineralmakeup-produkter från bareMinerals och Elizabeth Arden PRO. Vi utför även kroppsbehandlingar, fotbehandlingar, frans- och brynbehandlingar samt vaxning.

Vårt behandlings- och produktsortiment är nästan lika brett för män som för kvinnor. I vår välsorterade butik finns alltid en av våra hudterapeuter till hands för att kunna ge dig tips och råd. Du kan också boka din behandling online.

Vi hoppas att du kommer trivas hos oss!


 

Vi som jobbar här

 
 
Maria  Mitt namn är Maria och jag blev färdig utbildad hudterapeut 2006. Jag startade PURE samma år och brinner fortfarande för den här salongen och vårt fantastiska yrke. Jag är även utbildad inom permanent make-up och Fibroblast.

Maria

Mitt namn är Maria och jag blev färdig utbildad hudterapeut 2006. Jag startade PURE samma år och brinner fortfarande för den här salongen och vårt fantastiska yrke. Jag är även utbildad inom permanent make-up och Fibroblast.

Bea  Bea har många års erfarenhet som hudterapeut och hon har förgyllt Pure sedan 2016. Hon har ett riktigt norrländskt lugn och är därför en pärla på massage.

Bea

Bea har många års erfarenhet som hudterapeut och hon har förgyllt Pure sedan 2016. Hon har ett riktigt norrländskt lugn och är därför en pärla på massage.

Linnea  Linnea blev färdig hudterapeut 2011 och har hunnit vara på pure i lite mer än ett år nu. Linnea är också väldigt allsidig men hennes specialitet och det hon brinner för är att lösa hudproblem som akne.

Linnea

Linnea blev färdig hudterapeut 2011 och har hunnit vara på pure i lite mer än ett år nu.
Linnea är också väldigt allsidig men hennes specialitet och det hon brinner för är att lösa hudproblem som akne.

Gabriella  Gabriella har arbetat på Pure i snart 2 år men hon har fler års erfarenhet som hudterapeut. Hon är en färgglad tjej som alltid får en att trivas. Gabriella har även en utbildning som fransstylist.

Gabriella

Gabriella har arbetat på Pure i snart 2 år men hon har fler års erfarenhet som hudterapeut. Hon är en färgglad tjej som alltid får en att trivas. Gabriella har även en utbildning som fransstylist.

Julia  Julia har jobbat på PURE sedan 2015.  Hon är en riktigt allsidig terapeut som är bra på det mesta hon tar sig för. Just nu går Julia i väntans tider då hon ska bli mamma i augusti. Du kan boka tider hos Julia juli ut

Julia

Julia har jobbat på PURE sedan 2015.
Hon är en riktigt allsidig terapeut som är bra på det mesta hon tar sig för. Just nu går Julia i väntans tider då hon ska bli mamma i augusti. Du kan boka tider hos Julia juli ut


Våra samarbetspartners

Vi samarbetar med andra kliniker i vissa behandlingar. För att få veta mer om våra samarbetspartners så besök gärna deras hemsidor: 

Dermarome, Skinconcept, Svenska Hudvårdskliniken, Hudhelse


pure

ÖPPET
vardagar 10-18 och lördagar 10-15

Drottninggatan 7, Uppsala
018-13 02 03
info@pureuppsala.se