Elisabeth Arden PRO


Elizabeth Arden PRO är ett helt nytt, professionell hudvårdsmärke, som endast säljs via auktoriserade hudterapeuter. Forskningssamarbetet mellan en av världens mest väletablerade och välkända kosmetikabolag, Elizabeth Arden, och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexperter, Joe Lewis, har resulterat i en ny, banbrytande generation av Cosmeceutical-hudvård: Elizabeth Arden PRO.

Joe Lewis är Cosmeceutical-forskare och känd för introduktionen av banbrytande hudvårdsteknologier och ingredienser, så som AHA-syran 1983, Idebenone-molekylen 2004 och Coffeeberry 2007. Hösten 2014 är det dags igen, när Sverige är ett av de länder som går i bräschen för världslanseringen av revolutionerande Elizabeth Arden PRO.

Det nya Cosmeceutical-märket vilar på avancerade patent och flera kliniska studier. Tanken bakom Elizabeth Arden PRO, är att erbjuda enkla hudvårdsrutiner som ger maximalt effektiva lösningar för olika hudtillstånd.

Produkter och behandlingar
Elizabeth Arden PRO erbjuder kompletta, effektiva och smidiga hudvårdsrutiner utifrån fem vanliga hudtillstånd:

  • Blandhud/ Problemhud

  • Ojämn hudton / pigmenterad hud

  • Mogen hud

  • Torr/Fuktfattig hud

  • Känslig hud

Den dagliga hudvårdsrutinen, kan dessutom kompletteras med multiaktiva produkter som verkar skyddande och stärkande för alla hudtyper.

För optimala resultat, rekommenderas hemmavårdsrutinen i kombination med salongsbehandlingar, där Elizabeth Arden PRO kommer med nya, professionella kemiska peelingar som ger både omedelbart och långsiktigt synliga förbättringar i huden.

För dig som önskar det mest aktiva och effektiva på marknaden – pröva en ny generation hudvård – Elizabeth Arden PRO!

För mer info om Elizabeth Arden PRO klicka här:
http://www.dermarome.se/elizabeth-arden-pro/
eller
http://elizabethardenpro.com/

pure

ÖPPET
vardagar 10-18 och lördagar 10-15

Drottninggatan 7, Uppsala
018-13 02 03
info@pureuppsala.se