Ansikte

 

A och O tycker vi är att du tar väl hand om din hud hemma. Det du gör för din hud varje morgon och kväll är det som avgör vilken hudhälsa du har och kommer att få i framtiden. På grund av detta avsätter vi alltid tid till att ge dig personliga hudvårdstips och en ordentlig produktrekommendation efter din ansiktsbehandling. De råd vi ger dig baserar vi på den noggrant utförda hudanalysen vi gör i varje behandling. Avsätt därför alltid 15 minuter extra tid efter din ansiktsbehandling.


PURE LUXURY 
90 min, 1 195 kr

En perfekt behandling för dig som vill kombinera avslappning med resultat. Innehåller: ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, AHA/BHA-pensling, ånga, porrengöring, brynplock, massage av ansikte, nacke, dekolletage och skalp, mask, dagkräm och vårdande foundation.


PURE ROYAL 
80 min, 995 kr

Behandlingen för dig som vill ha mycket avslappning kombinerat med ordentlig rengöring. Innehåller: ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, massage av ansikte, nacke, dekolletage och skalp, mask, dagkräm och vårdande foundation.


PURE CLEAN  
80 min, 995 kr

Behandlingen som rengör på djupet och ger din hud en fantastisk glow. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, AHA/BHA-pensling, brynplock, ånga, porrengöring, mask, massage av ansikte och axlar, dagkräm och vårdande foundation.


PURE CLASSIC 
70 min, 895 kr

En vanlig klassisk ansiktsbehandling för dig som vill ha lite av alla moment. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, ånga, porrengöring, mask, massage av ansikte och axlar, dagkräm och vårdande foundation.


PURE SKIN 
60 min, 795 kr

En bra behandling för en ung och oren hud eller för dig som vill ha en behandling med fokus på rengöring utan massage. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, ånga, porrengöring, mask, dagkräm och vårdande foundation.


PURE RELAX
40 min, 595 kr

Till dig som vill prova på vad en ansiktsbehandling är. Här får du 40 min ren avslappning. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, mask, kortare massage av ansikte, dekolletage och axlar samt dagkräm och vårdande foundation.


PURE PEEL 
40 min, 795 kr 
Kur med 6 gånger, 4 200 kr

En effektiv behandling på lite kortare tid. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, AHA/BHA-pensling, peelpads, mask, kortare massage, dagkräm och vårdande foundation.


PURE DELUX LIGHT 
60 min, 895 kr
Kur med 6 gånger, 5 200 kr

En fantastisk behandling för dig som vill ha resultat men inte är ute efter porklämning. Här kombinerar vi stimulerande ljus med en djupgående AHA/BHA-pensling. Innehåller: rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, ljusbehandling, AHA/BHA-pensling, mask, massage, dagkräm och vårdande foundation.


PURE PROBIOTICA 
70 min, 995 kr
Kur (1 gång 70 min + 3 gånger 20 min), 2 595 kr

En fantastisk behandling för dig med hudproblem som akne, pigmenteringar eller torr hud. Boosta huden med probiotica som hjälper till att minska inflammationer, öka hudens försvar och reparera skador.


PURE SPA 
80 min, 1 295 kr

Vill du kombinera den fantastiska avslappningen en Hot stone-massage ger samt en ansiktsbehandling så är det här behandlingen för dig. Innehåller: en 20 min Hot Stone-massage och en 60 min ansiktsbehandling som vi anpassar efter dina behov och önskemål.


KONSULTATION/HUDANALYS 
15 min, 200 kr

Vill du att vi tittar på din hud och ser vad du har för hudtyp, hudkondition och få tips på vad du bör använda för produkter eller vilka behandlingar som skulle passa dig, så boka in en konsultation. Handlar du produkter eller bokar du in en behandling så drar vi av kostnaden för konsultationen.


TILLÄGG I SAMBAND MED ANSIKTSBEHANDLINGAR

Produkter från Dr Obagi - 295 kr
Ljusbehandling - 395 kr
Frans- och brynfärg - 295 kr
Fransfärg - 195 kr
Brynfärg - 145 kr
Vaxning - 95 kr/område
Probiotica serum - 150 kr

Vill du att vi vaxar brynen istället för att plockar dem – säg till vid bokningen. Samma pris gäller.

pure

ÖPPET
vardagar 10-18 och lördagar 10-15

Drottninggatan 7, Uppsala
018-13 02 03
info@pureuppsala.se