SALONG

Salongen

Pure är en hudvårdsalong med professionell och hygienisk hudvård för dig som önskar det optimala för din hud. Vi är en modern salong som eftersträvar att ge dig bästa tänkbara service i en fräsch och stämningsfull miljö. Vi finns här för att lära dig mer om hur du tar hand om din hud på bästa sätt. Vi har funnits sedan julen 2006.

A och O tycker vi är att du tar väl hand om din hud hemma. Det du gör för din hud varje morgon och kväll är det som avgör vilken hudhälsa du har och kommer att få i framtiden. På grund av detta avsätter vi alltid tid till att ge dig personliga hudvårdstips och en ordentlig produktrekommendation efter din ansiktsbehandling. De råd vi ger dig baserar vi på den noggrant utförda hudanalysen vi gör i varje behandling. Avsätt därför alltid 15 minuter extra tid efter din ansiktsbehandling.

I våra ljuvliga ansiktsbehandlingar arbetar vi med de exklusiva och resultatinriktade hudvårdsmärkena Decléor, Elizabeth Arden PRO, Dermalogica, Carita och Revaléskin. Naglar bygger, vårdar och lackar våra nagelteknologer med världsledande nagelprodukter från Essie Professional och OPI. Vi erbjuder även avslappnande Hot Stone Massage och Pure Massage som löser upp spänningar och stelhet i kroppen. Sminkar gör vi med populära och hudvårdande mineralmakeup-produkter från bareMinerals och Elizabeth Arden PRO. Vi utför även kroppsbehandlingar, fotbehandlingar, frans- och brynbehandlingar samt vaxning.
Vårt behandlings- och produktsortiment är nästan lika brett för män som för kvinnor. I vår välsorterade butik finns alltid en av våra hudterapeuter till hands för att kunna ge dig tips och råd.

Du kan även enkelt boka din behandling online.

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Välkommen!