KROPP

ekropp

PURE SPA 80 MIN 1295:-
Vill du kombinera den fantastiska avslappningen en Hot stone massage ger samt en ansiktsbehandling så är det här behandlingen för dig! 20 min Hot Stone Massage, 60 min ansiktsbehandling där vi anpassar den efter dina behov och önskemål.

PURE HOT STONES MASSAGE 25 MIN 495:-, 45 MIN 695:-
Sagolik massagebehandling som smälter bort spänningar och ger ljuvlig avslappning med hjälp av varma lavastenar frånHawaii. Energin från stenarna, de flytande massagerörelserna och den varma oljan ger en oförglömlig upplevelse.

SPRAYTAN 395:-

Vi använder färger från märket White to Brown och det finns flera olika nyanser/färger för din personliga smak.

FÖRE

1. Innan spraytanning se till att du duschar och peelar/skrubbar kroppen. Gör detta gärna några dagar i rad men absolut dagen innan eller samma dag. Använd inte oljebaserad peeling. De lämnar en rest som blockerar tanningprocessen.

2.Se till att ansikte och kropp är fri från smink, fuktighetskräm, parfym och deodorant för att undvika fula fläckar.

3.Planera vaxning samt rakning av kroppshår minst en dag innan spraytanning.

4.Använd helst mörka och så löst sittande kläder som möjligt.WHITE TO

EFTER

3. Duscha eller basta inte inom de första 6-8 timmarna efter din spraytan.

4. Använd mild duschkräm och inte stark tvål som är uttorkande. Whitetobrown body wash är en mild PH balanserad och lätt duschkräm.

5. När du duschat så ”dutt-torka” dig med handduken. Dra inte handduken över kroppen.

6. Ju torrare du är desto fortare släpper färgen. Var noga med att smörja dig varje dag så får du resultatet att sitta längre. För absolut längsta resultat använd White to Browns extender.

7. Färgen släpper alltid fortare i ansiktet och på händer. Här kan vi rekommendera att ha en brun utan sol produkt. Lättast på dessa områden är en spray eller mousse.