FÖTTER

behandling-fot

Att tänka på inför din behandling:

Vi behandlar bara friska fötter och ger dig en kosmetisk, skön och uppfräschande fot- och nagelvårdsbehandling. Har du problem med fot- eller nagelsvamp, liktornar eller nageltrång rekommenderar vi att du istället uppsöker en medicinsk fotvårdare.

Vill du ha behandling med lackning av tånaglarna rekommenderar vi dig att bära skor eller sandaler med öppen tå efter din behandling, om årstiden tillåter. Annars är det bra om du avsätter gott om extra tid efter din behandling för torkning av lacket, innan du lämnar vår salong. Du har alltid valet av färgat eller naturellt lack, glitter, och fransk manikyr.

PEDIKYR UTAN LACKNING 50 MIN 645:-
Fotbad, peeling, borttagning av förhårdnader och filning av fotsulor, klippning, filning och polering av nagelplattor samt nagelband, nagelbandsolja och avslappnande fotmassage.

PEDIKYR MED LACKNING 60 MIN 795:-
Fotbad, peeling, borttagning av förhårdnader och filning av fotsulor, klippning, filning och polering av nagelplattor samt nagelband, avslappnande fotmassage och lackning av tånaglarna. Vi lackar med ett lack från CND som du får ta med dig hem.

PEDIKYR MED SEMI-PERMANENT LACK 795:- (med borttagning av lack 100:- i tillägg.)
Fotbad, peeling, borttagning av förhårdnader och filning av fotsulor, klippning, filning och polering av nagelplattor samt nagelband, avslappnande fotmassage och lackning med permanent lack (på naturella naglar)som är hållbart i ca 6-8 veckor.

ENDAST PERMANENT LACKNING 595:- (med borttagning av lack 100:- i tillägg.)
Inkl. filning av naglar och uppfräschning av nagelband. Lacket härdas med en UV-lampa och är hållbart i ca 6-8 veckor.

ENDAST PERMANENT FRANSK LACKNING med SHELLAC 595:- (med borttagning av lack 100:- i tillägg.)
Inkl. filning av naglar och uppfräschning av nagelband. Lacket härdas med en UV-lampa och är hållbart i ca 6-8 veckor.

BORTTAGNING AV PERMANENT LACK 395:-