ANSIKTE

Jessica behanliten

PURE LUXURY  90 MIN 1195:-
En perfekt behandling för dig som vill kombinera avslappning med resultat! Ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, AHA/BHA-pensling, ånga, porrengöring, brynplock, massage av ansikte, nacke, dekolletage och skalp, mask, dagkräm och vårdande foundation.

PURE ROYAL  80 MIN 995:-
Behandlingen för dig som vill ha mycket avslappning kombinerat med ordentlig rengöring! Ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, massage av ansikte, nacke, dekolletage och skalp, mask, dagkräm och vårdande foundation.

PURE CLEAN  80 MIN 995:-
En behandling för dig som vill fokusera på rengöring eller behöver skaka liv i huden! Rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, AHA/BHA-pensling, ånga, grundlig porrengöring, mask, massage av decolletage och axlar, dagkräm och vårdande foundation.

PURE CLASSIC 70 MIN 895:-
En vanlig klassisk ansiktsbehandling för dig som vill ha lite av alla moment! Rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, ånga, porrengöring, mask, massage av ansikte och axlar, dagkräm och vårdande foundation.

PURE SKIN 60 MIN 795:-
En bra behandling för en ung och oren hud eller för dig som vill ha en behandling med fokus på rengöring utan massage! Rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, ånga, por rengöring, mask, dagkräm och vårdande foundation.

PURE DELUX LIGHT 60 min 895:- ★ Kur 6 ggr 5 200:-
En fantastisk behandling för dig som vill ha resultat men inte är ute efter porklämning! Här kombinerar vi stimulerande ljus med en djupgående AHA/BHA-pensling. Rengöring, hud analys, peeling, brynplock, ljusbehandling, AHA/BHA-pensling, mask, massage, dagkräm och vårdande foundtion.

PURE PEEL 40 min 795:- ★ Kur 6 ggr 4 200:-
En effektiv behandling på lite kortare tid! Rengöring, hudanalys, peeling, AHA/BHA-pensling, peelpads, mask, kortare massage, dagkräm och vårdande foundation.

PURE RELAX 40 MIN 595:-
Till dig som vill prova på vad en ansiktsbehandling är. Här får du 40 min ren avslappning! Rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, mask, kortare massage av ansikte, dekolletage och axlar samt dagkräm och vårdande foundation.

PURE PROBIOTICA 70 min 995:- ★ Kur (1 gång 70 min + 3 ggr 20 min) 2 595:-
En fantastisk behandling för dig med hudproblem som akne, pigmenteringar eller torr hud. Boosta huden med probiotica som hjälper till att minska inflammationer, öka hudens försvar och reparera skador.

PURE SPA 80 MIN 1295:-
Vill du kombinera den fantastiska avslappningen en Hot stone massage ger samt en ansiktsbehandling så är det här behandlingen för dig! 20 min Hot Stone Massage, 60 min ansiktsbehandling där vi anpassar den efter dina behov och önskemål.

KONSULTATION/HUDANALYS 15 min 200:-
Vill du att vi tittar på din hud och ser vad du har för hudtyp, hudkondition och få tips på vad du bör använda för produkter eller vilka behandlingar som skulle passa dig så boka in en konsultation. Handlar du produkter eller bokar du in en behandling så drar vi av kostnaden för konsultationen.

TILLÄGG I SAMBAND MED ANSIKTSBEHANDLINGAR

PRODUKTER FRÅN DR OBAGI . . . . . 295:-
LJUSBEHANDLING . . . . . . . . . . . . . . . 395:-
FRANS & BRYNFÄRG . . . . . . . . . . . . . . 295:-
FRANSFÄRG . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .195:-
BRYNFÄRG . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 145:-
VAX . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 95:- /område
PROBIOTICA SERUM . . . . . . . . . . . . . ..150:-

Vill du att vi vaxar brynen istället för plockar dem – säg till vid bokningen. Samma pris gäller.